Inici

Propostes

Discografia

Fotos

Vídeos

Llibres

Aula

Concerts

 JAZZ AMB HUMOR

Oscar Font  i Lluís Murillas  són: The Clean Head Brothers

Concert de jazz que sempre resulta inoblidable. Si voleu un concert divertit amb cançons iròniques en català i jazz clàssic de qualitat, aquesta és la millor opció.

Retorna

Oscar Font és un trombonista, clarinetista i cantant de llarga trajectòria i ben conegut en els cercles del jazz clàssic i tradicional. Membre de l’orquestra més veterana de Catalunya, La Locomotora Negra, així com d’altres formacions més petites com Barcelona Swing Serenaders, Dumpy Lobsters, Gumbo Jass Band.
L’Oscar ha escrit tres llibres, un d’anècdotes de músics i un parell sobre la vessant jazzística del cineasta Woody Allen, amb qui ha tocat diverses vegades tant a Barcelona com a Nova York, i amb el que els uneix una curiosa amistat basada en antics clarinets d’un sistema ja quasi oblidat, el sistema Albert.
Actualment també és el programador del cicle regular d’actuacions de jazz a l’Hotel Casa Fuster de Barcelona, i membre fundador i patró de la Fundació Catalana Jazz Clàssic.
Per altra banda, l’Oscar te una faceta diurna en la que dona conferències de matemàtiques a instituts i universitats d’arreu de l’Estat, més concretament sobre criptografia, sempre acompanyat de la seva màquina ENIGMA original de la Segona Guerra Mundial.
Així que ja ho veieu, un personatge polifacètic amb el que gaudir del seu bagatge mitjençant un concert ple d’humor i complicitats.

Lluís Murillas, músic des de la seva joventut (ja fa anys d'això) o millor dit: “Toca la guitarra” com va dir una veïna del poble (Riudarenes) a un company que buscava la meva casa en el carrer on visc, però sense saber el número: Perdoni senyora, vostè coneix un noi (ja fa anys també): alt, calb, que és músic ? Ah si, aquí, en el número 22, però aquest noi no és músic, aquest toca la guitarra.... He de dir que també toco el banjo.....
La meva orquestra grossa és la Big Band Jazz Maresme amb la que estic des dels inicis, ja fa més de 10 anys i també soc membre de l'Associació Jazz Maresme amb la que organitzem dos cicles de concerts a l'any a Mataró a part d'altres activitats com una Jam Session mensual. També formo i he format part de nombrosos grups, trios, duet, etc de jazz i blues, amb els que hem tocat i toquem a festivals, clubs, restaurants i on ens vulguin, per aquí les rodalies
Acompanyo a l'Oscar sempre que puc, vull dir quan tenim bolo i m'ho passo (ens ho passem) pipa. A part d'un duet de jazz som companys/amics en bona sintonia i espero que el nostre filing es transmeti perquè tots passem una bona estona. (Com deia l'Eugenio: Estoy aquí para que pasen 10 minutos agradables. Estaré mas, pero agradables serán 10)
També tinc llibres escrits, una metodologia de guitarra, editada per Boileau. L'editorial d'aquells llibres verds de piano, si algú ha estudiat piano, segur que se'n recordarà.
Lluís Murillas 972 16 45 61 / 659 13 84 22

lluis@lluismurillas.cat

Retorna